Groepstraining

KST werkt de trainingen af op de vrijdag op het complex van Willem 2 Amateurs aan de Goirke Kanaaldijk 175 in Tilburg. De groepen worden als volgt ingedeeld. 

JO9 - JO11 (6-10 jaar)
In deze groep zitten de jongste keepers. Er zitten maximaal 4 keepers in deze groep.

JO11 - JO15 (10-14 jaar)
In deze groep zitten zowel talentvolle keepers uit de jongste groep, als keepers uit de JO12 t/m JO15 categorie. De groep bestaat uit maximaal 5 keepers.

JO15 - Senioren (14 jaar en ouder)
In deze groep zitten talentvolle keepers uit de 2e groep, oudere jeugdspelers en "jonge" seniorenkeepers.


Privé training 

Tijdens een privé training staat de individuele keeper centraal. De keeper krijgt een twee - op - een training om zo het maximale uit de keeper te kunnen halen.  
 

Wat is het nut van de privé training?
Tijdens de privé training krijgt de keeper 3 tot 4 keer meer balcontacten, waardoor de keeper veel sneller technieken en oefenvormen eigen kan maken. De privé training is intensiever en door de pure individuele aanpak wordt de keeper sneller beter in zijn kunnen.

Wie komt in aanmerking voor een privé training?
Iedereen kan een privé training krijgen. Neem daarvoor contact op met de trainer via het contactformulier.

Wat zijn de kosten voor de privé training?
De privé training duurt 75 minuten en kost € 50, -.


Clinics

Heb je een (kinder) feestje, of wil je een keeperclinic? Dat is een keepersclinic iets voor jou.  

Programma
Tijdens de clinic worden alle onderdelen van een keepertraining in een parcour afgelegd. Zo komt o.a. het insnijden - vangen - duiken en agility aan bod. De clinic wordt afgesloten met een keepersoorlog.  

Duur, kosten & locatie
De clinic duurt 90 minuten en kost € 175, -. Er kunnen minimaal 4 en maximaal 12 keepers deelnemen aan de clinic. De locatie is variabel en in onderling overleg af te spreken.

Tijdens de training wordt er gezorgd voor een drankje en een energiereep (afgestemd op de verschillende leeftijden).


Clubtrainer

De clubtrainer is bestemd voor verenigingen en voetbalscholen die keepers in het bestand hebben, maar geen keepertrainer heeft. 

Aangezien dit een maatwerk oplossing is, dient er voor uitleg - programma - locatie en prijzen contact opgenomen te worden via het Contactformulier.